Mobile menu
Bijeli odradili popodnevni trening na glavnom travnjaku

Bijeli odradili popodnevni trening na glavnom travnjaku

 
12/9/2018 - 20:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 3:1 (Split, 15/9/2018)"
Popodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjakuPopodnevni trening na glavnom travnjaku
Popodnevni trening na glavnom travnjaku

U tijeku je središnji dio priprema prve momčadi za utakmicu 7. kola HT Prve lige u kojem Bijeli u subotu od 19 sati na Poljudu igraju s Rudešom.

Tri dana ostala su do utakmice, a trener Zoran Vulić zajedno sa svojim stručnim stožerom poveo je današnji popodnevni trening na novopostavljenom glavnom travnjaku stadiona Poljud koji će svoju premijeru imati u subotu.

Momčadi se danas priključio vratar Josip Posavec koji je imao reprezentativne obveze. Ahmed Said Said zbog lakše ozljede i dalje ne trenira s ostatkom momčadi, dok je ostatak igrača u punom trenažnom procesu. 

Današnji trening trajao je 90 minuta. 

12/9/2018 - 20:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr