Mobile menu
Bijeli od Wembleya do Norveške i Armenije

Bijeli od Wembleya do Norveške i Armenije

 
31/8/2009 - 09:54 sati
Prva momčad

Osmorica hajdukovaca tijekom idućih desetak dana bit će u kadru izbornika Slavena Bilića, Dražena Ladića (U-21) i Miroslava Blaževića (BiH).

Hrvatski reprezentativci (An. Sharbini, Vejić i Subašić) okupili su se sinoć u Zagrebu, te jutros krenuli prema Rovinju gdje će se pripremati za subotnju utakmicu protiv Bjelorusije u Maksimiru. Nakon tog dvoboja kratko će boraviti u Čatežu, a već u srijedu (9. rujna) na Wembleyu će naše reprezentativce ugostiti Engleska.

Mladi će, pak, reprezentativci (Oremuš, Maloča i Ljubičić) okupit se u 11 sati u zagrebačkom hotelu Laguna, odakle će krenuti u svoju već standardnu bazu u Tuheljskim toplicama. Njih u subotu u Fredrikstadu očekuje kvalifikacijska utakmica za Prvenstvo Europe protiv Norveške.

BiH reprezentativci (Pandža i Ibričić) u predstojećih će 10 dana odigrati dvije vrlo važne utakmice za svoju selekciju. U subotu su gosti Armenije, a u srijedu (9. rujna) u Zenicu im stiže izravni suparnik u borbi za mjesto u zrakoplovu prema Južnoj Africi – Turska.

31/8/2009 - 09:54 sati
Prva momčad