Mobile menu
Bijeli nastavili trenirati na Poljudu, Stanko Jurić se došao pozdraviti sa suigračima

Bijeli nastavili trenirati na Poljudu, Stanko Jurić se došao pozdraviti sa suigračima

 
21/6/2021 - 15:16 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2021."
Bijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na PoljuduBijeli nastavili trenirati na Poljudu
Bijeli nastavili trenirati na Poljudu

Nogometaši Hajduka nastavili su u ponedjeljak s pripremama na Poljudu uoči polaska na put u Sloveniju koji je planiran u srijedu. Trener Jens Gustafsson dao je igračima slobodnu nedjelju nakon boravka u Dubrovniku i odigrane prve pripremne utakmice sa Slavenom iz Grude. 

Odradili su Bijeli jutarnji trening, a nastavit će u istom ritmu popodne te u utorak. Posljednji trening uoči polaska na središnji dio priprema u Sloveniji odradit će hajdukovci u srijedu ujutro. 

Dodajmo kako je na jutarnji trening stigao i Stanko Jurić kako bi se oprostio od svojih donedavnih suigrača nakon što je ostvario transfer u Parma Calcio 1913. Hajdukovci su poželjeli puno sreće Stanku u Italiji, a on je njima uspješnu sezonu te osvajanje trofeja. 

21/6/2021 - 15:16 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr