Mobile menu
Bijeli nastavili s treninzima i započeli pripreme za nastavak prvenstva

Bijeli nastavili s treninzima i započeli pripreme za nastavak prvenstva

 
24/3/2021 - 19:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:2 (Zagreb, 3/4/2021)"
Bijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzimaBijeli nastavili s treninzima
Bijeli nastavili s treninzima

Nakon kratkog odmora nogometaši Hajduka nastavili su u utorak ujutro s treninzima. 

Pod vodstvom trenera Paola Tramezzanija i njegovog stručnog stožera igrači će sljedeća tri dana imati dvostruki program. Trenira se ujutro i popodne, sve do subote kada je po rasporedu planiran jedan trening.

Trener Tramezzani trenutno ne može računati na kompletnu jednu momčad, budući da ukupno 11 hajdukovaca sudjeluje u reprezentativnim akcijama svojih selekcija. 

Bez obzira na tu činjenicu, na Poljudu je dovoljno igrača za odraditi kvalitetan trening, što možete pogledati i u priloženoj fotogaleriji.

 Sljedeći susret Bijeli igraju 3. travnja kada će u gostima odmjeriti snage s Lokomotivom. 

24/3/2021 - 19:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr