Mobile menu
Bijeli na Poljudu nastavili pripreme za nastavak prvenstva

Bijeli na Poljudu nastavili pripreme za nastavak prvenstva

 
14/10/2019 - 19:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:0 (Zagreb, 20/10/2019)"
Pripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s Lokomotivom
Pripreme za dvoboj s Lokomotivom

Bijeli su se u subotu vratili u Split nakon što su pet dana trenirali u Postirama. Odradila je momčad Hajduka zaista dobre i kvalitetne mini pripreme na Braču iako trener Damir Burić nije mogao računati na sve igrače budući da je dobar dio njih sudjelovao u reprezentativnim akcijama. 

U nedjelju su hajdukovci dobili slobodan dan, a već u ponedjeljak na Poljudu su nastavili trenirati u sklopu završnih priprema za dvoboj s Lokomotivom koji je na rasporedu u nedjelju u Kranjčevićevoj. Trener Burić poveo je trening na pomoćnom terenu u trajanju od 90 minuta, a danas mu se na raspolaganje stavio Filip Bradarić koji se vratio iz Walesa gdje je bio s A reprezentacijom Hrvatske. Ostatak reprezentativaca u kadar se vraća tijekom sljedeća dva dana tako da će strateg Bijelih cijelu momčad na okupu imati u srijedu. 

Kako je izgledao današnji trening možete pogledati u priloženoj fotogaleriji...

14/10/2019 - 19:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr