Mobile menu
Bijeli na Aldo Drosini: Hajduk protiv Istre 1961 danas od 19 sati

Bijeli na Aldo Drosini: Hajduk protiv Istre 1961 danas od 19 sati

 
23/9/2018 - 07:37 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk (Pula, 23/9/2018)"

Nogometaši Hajduka danas u 19 sati u Puli protiv domaćina Istre 1961 igraju susret 8. kola HT Prve lige. Bijeli su prošli tjedan zasluženo upisali sva tri protiv Rudeša na Poljudu s uvjerenjem da je riječ o početku pozitivne serije. 

Optimizam i zajedništvo emitiraju se među hajdukovcima iz dana u dan, a atmosfera u momčadi zaista je sjajna. Jasno je da će Bijeli i danas napadački krenuti u Puli, čvrsto i odlučno po nova tri boda uoči novih izazova koji su pred njima. 

- Hajduk je takav klub koji mora uvijek tražiti pobjedu bez obzira na ime protivnika.  Zato moramo dobiti ovu utakmicu, jer ako ne pobijedimo onda tri boda protiv Rudeša ne znače ništa - jasno je poručio trener Bijelih Zoran Vulić na konferenciji za medije uoči susreta. 

Hajdukov strateg na put je poveo 18 igrača koji će konkurirati za današnji ogled. Za ovu će utakmicu na raspolaganju imati i Andrea Fomitschowa koji se vraća nakon odrađene suspenzije zbog tri žuta kartona, dok napadač Ahmed Said Said ima još jedan susret za odraditi i na raspolaganju će biti za ogled šesnaestine finala Hrvatskog kupa u kojem Hajduk igra protiv NK Vrapče u Zagrebu. 

Određene su i službene osobe za dvoboj u Puli. Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Zeline, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Igor Križarić iz Čakovca.

23/9/2018 - 07:37 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr