Mobile menu
Bijeli na Aldo Drosini: Hajduk protiv Istre 1961 danas od 18 sati

Bijeli na Aldo Drosini: Hajduk protiv Istre 1961 danas od 18 sati

 
19/11/2017 - 08:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra - Hajduk 1:3 (Pula, 19/11/2017)"

Hajdukovci se poslije dva tjedna reprezentativne pauze, pod vodstvom novog trenera Željka Kopića, okreću prvenstvenim izazovima. Bijeli danas od 18 sati gostuju u Puli u okviru 16. kola HT Prve lige gdje ih na stadionu Aldo Drosina očekuje domaćin Istra 1961. Hajdukov trener danas će imati svoju službeni premijeru na klupi Bijelih. 

Radili su Bijeli intenzivno posljednji tjedan, a strateg Bijelih s velikim optimizmom gleda prema današnjem susretu i vjeruje da će njegovi igrači kvalitetom igre doći do tri osvojena boda. 

U momčad se nakon mjesec dana izbivanja vratio napadač Ahmed Said Said koji će biti u konkurenciji za današnji ogled, dok Kopić protiv Istre neće moći računati na Francka Ohandzu te na već otprije ozlijeđene Marka Futacsa i Gustava Carbonierija. U odnosu na prošli susret protiv Rudeša u kadar se vraća i Hugo Almeida.

Na službenom debiju novog stratega Hajduka sudit će Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice. Četvrti sudac je Igor Križarić iz Čakovca, delegat susreta je Ivan Smokrović iz Rijeke, a kontrolor suđenja Darko Cvitković iz Zagreba.

19/11/2017 - 08:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr