Mobile menu
Bijeli na Aldo Drosini: Hajduk protiv Istre 1961 danas od 18 sati

Bijeli na Aldo Drosini: Hajduk protiv Istre 1961 danas od 18 sati

 
9/5/2018 - 07:38 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra - Hajduk 1:5 (Pula, 9/5/2018)"

Nogometaši Hajduka danas od 18 sati gostuju u Puli u sklopu 34. kola HT Prve lige gdje ih na stadionu Aldo Drosina očekuje domaćin Istra 1961. Pretposljednje je to prvenstveno gostovanje ove sezone za igrače Željka Kopića, Hajdukovog trenera koji je prije nešto manje od šest mjeseci upravo u Puli imao službenu trenersku premijeru na klupi Bijelih. I to uspješnu, slavili su hajdukovci rezultatom 3:1. Nastavak suradnje sa strategom Bijelih je dogovoren i u idućoj natjecateljskoj sezoni, a trener će momčad voditi zajedno sa svojim pomoćnicima Zlatkom Bašićem i Tonijem Golemom.

- Jednostavno moramo napraviti pomak što se tiče fokusa i koncentracije u najbitnijim trenucima utakmice. Kako pred našim, tako i pred protivničkim golom. Dosta smo razgovarali s igračima o tome – istaknuo je trener Hajduka uoči današnjeg ogleda protiv Puljana koji se trenutno nalaze na devetom mjestu i bore se za opstanak u najelitnijem rangu.

Zbog ozljeda trener Kopić u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na kapetana Zorana NižićaSavvasa i Zvonimira Kožulja koji nisu ni otputovali s momčadi, dok je Borja Lopez u prošlom prvenstvenom srazu s Rudešom dobio treći žuti karton i propustit će dvoboj s Puljanima. 

- Izabrat ćemo one koji su u optimalnom stanju za utakmicu – poručio je. 

Hajdukovci su nakon susreta s Rudešom produžili prema Medulinu gdje su odradili posljednja dva treninga prije današnjeg sraza na Aldo Drosini. Dvoboj Istre 1961 i Hajduka sudit će Damir Batinić iz Osijeka, a pomagat će sugrađanin Miro Grgić te Tomislav Petrović iz Valpova. Četvrti sudac je Dario Bel, također iz Grada na Dravi.

9/5/2018 - 07:38 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr