Mobile menu
Bijeli gostuju u Zaprešiću: Kopićevi igrači kreću po nova tri boda

Bijeli gostuju u Zaprešiću: Kopićevi igrači kreću po nova tri boda

 
14/4/2018 - 08:13 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter Z. - Hajduk 0:3 (Zaprešić, 14/4/2018)"

Nogometaši Hajduka danas od 19 sati gostuju u Zaprešiću protiv domaćina Intera u sklopu 29. kola HT Prve lige. U dosadašnja tri sraza ove sezone, Hajduk je Intera dva puta svladao rezultatima 2:0 i 5:0, dok je u prvom zaprešićkom dvoboju rezultat bio 2:2.

U odnosu na protekli prvenstveni ogled u kojem je Hajduk pobijedio Lokomotivu 1:0, trener Željko Kopić će na raspolaganju imati kapetana Zorana Nižića i napadača Ahmeda Saida Saida koji su zbog tri žuta kartona morali propustiti susret sa Zagrepčanima. 

Maksimalan fokus i koncentracija stavljen je na današnji ogled. Važnosti su svjesni i trener i sami igrači koji najavljuju da će ''gristi'' za pobjedu nad Zaprešićanima. Hajdukov strateg na konferenciji za medije rekao je da ga čeka zahtjevan protivnik, ali da vjeruje da će njegova momčad preko kvalitetnih timskih rekacija doći do željena tri boda.

Pravdu u Zaprešiću dijelit će zagrebačka četvorka na čelu s Franom Jovićem. Pomagat će mu Ivica Modrić i Ivica Krmar, dok je četvrti sudac Dalibor Mlakar. Iz Zagreba dolazi i delegatkinja Ljiljana Špičić, dok će suđenje kontrolirati Danijel Trampus iz Osijeka.

Podršku uoči današnjeg ogleda igrači i stručni stožer Bijelih su osjetili sinoć u hotelu Panorama gdje je održana tradicionalna Bila noć za Hajduka. Dočekani su hajdukovci ovacijama, a poseban pljesak nazočnih dobio je trener Kopić koji je u uvodnom govoru pohvalio nevjerojatnu energiju i sjajnu atmosferu koja je vladala na zabavi u prepunoj dvorani zagrebačkog hotela.



14/4/2018 - 08:13 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr