Mobile menu
Bijeli danas u Velikoj Gorici odradili posljednji trening uoči ogleda s Lokomotivom

Bijeli danas u Velikoj Gorici odradili posljednji trening uoči ogleda s Lokomotivom

 
23/11/2020 - 16:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 1:2 (Zagreb, 24/11/2020)"
Trening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj GoriciTrening u Velikoj Gorici
Trening u Velikoj Gorici

Održali su nogometaši Hajduka danas na pomoćnom travnjaku NK Gorice posljednji trening uoči ogleda s Lokomotivom. Trener Boro Primorac na raspolaganju je imao 20 igrača koji će biti u konkurenciji za sutrašnji prvenstveni susret koji je na rasporedu u 17 sati u Kranjčevićevoj ulici.

Najavio je strateg Bijelih i par promjena u sastavu, a uigravali su se i posljednje taktičke varijante. Kako je izgledao današnji trening pogledajte u fotogaleriji.

23/11/2020 - 16:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr