Mobile menu
Bijeli danas trenirali u Sigetu

Bijeli danas trenirali u Sigetu

 
31/10/2019 - 17:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Trening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u Sigetu
Trening u Sigetu

Nogometaši Hajduka su dan nakon kup dvoboja protiv Gorice odradili trening na travnjaku Hrvatskog dragovoljca u Sigetu i odmah započeli pripreme za idući ogled HT Prve lige u kojem će se Bijeli ponovno susresti s istim suparnikom, ovaj put u subotu 2. studenog s početkom u 17:30 sati. Dočekala je hajdukovce jaka kiša i temperatura od sedam stupnjeva Celzijevih, znatno niže vrijednosti nego u Splitu.

Za dio momčadi koji je igrao većim dijelom dvoboja na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici bio je to regeneracijski trening, a ostatak momčadi radio je pod vodstvom trenera Damira Burića i njegovih najbližih suradnika. Hajdukovci će sutra odraditi i posljednji trening uoči subotnjeg ogleda protiv momčadi Sergeja Jakirovića.

31/10/2019 - 17:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr