Mobile menu
Bijeli danas trenirali u Sigetu: U utorak protiv Lokomotive

Bijeli danas trenirali u Sigetu: U utorak protiv Lokomotive

 
22/11/2020 - 16:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 1:2 (Zagreb, 24/11/2020)"
Trening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u SigetuTrening u Sigetu
Trening u Sigetu

Nogometaši Hajduka su nakon slavlja u Koprivnici (2:0) produžili za Zagreb gdje će boraviti i trenirati do prvenstvene utakmice s Lokomotivom. Susret sa Zagrepčanima na rasporedu je u utorak u 17 sati. Riječ je o odgođenom dvoboju 9. kola HT Prve lige zbog pojave koronavirusa u zagrebačkoj momčadi. 

Momčad Bore Primorca danas je odradila trening u Sigetu, na travnjaku Hrvatskog dragovoljca. Dio momčadi, koji je igrao većim dijelom u pobjedi protiv Slaven Belupa, odradio je regeneracijski trening, a ostatak momčadi radio je pod budnim okom trenera Bijelih i njegovih suradnika.

Zbog tri žuta kartona susret protiv Lokomotive propustit će stoper Mario Vušković, a na put s momčadi još u petak nisu krenuli Darko Nejašmić, David Čolina i Nihad Mujakić koji također neće biti u konkurenciji za ovaj ogled. Momčad će u ponedjeljak tijekom jutra odraditi i posljednji trening prije novog prvenstvenog ogleda.

22/11/2020 - 16:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr