Mobile menu
Bijeli danas od 15 sati protiv Varaždina na Poljudu!

Bijeli danas od 15 sati protiv Varaždina na Poljudu!

 
5/10/2019 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:0 (Split, 6/10/2019)"

Nogometaši Hajduka danas od 15 sati u sklopu 11. kola HT Prve lige igraju protiv Varaždina na Poljudu. Utakmica se prema rasporedu trebala igrati u nedjelju u 16.30 sati, ali naknadno je premještena za dan ranije. 

- Nije nam ta promjena previše poremetila plan rada, možda je navijačima poremetila, ali nadam se da će nas naši nas oni doći podržati u velikom broju.  Vrlo malo igrača je načeto, ali pojavit ćemo se u najjačem sastavu. Ove godine liga je jaka i nevjerojatno izjednačena. Veliki favoriti gube utakmice. Možemo očekivati tešku utakmicu, moramo se nositi sa situacijom da smo stalno prvi, da smo mi ti koje love. To je jedna drukčija situacija nego prije. Momci se moraju nositi s tim pritiskom. Ova utakmica protiv Varaždina će nam biti prilika za pokazati koncentraciju, dominaciju i realizaciju - između ostalog je rekao Hajdukov trener Damir Burić na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Kao što je istaknuo, strateg Bijelih danas može računati na sve igrače, nema ozlijeđenih ni kartoniranih. U odnosu na protekli susret u konkurenciju se vraća Hamza Barry koji je utakmicu u Puli morao propustiti zbog tri žuta kartona te David Čolina koji nije putovao u Istru zbog viroze. 

U prvom međusobnom ogledu ove sezone Hajduk je svladao Varaždin u gostima rezultatom 3:0, a strijelci za Bijele bili su Ivan Dolček, Mijo Caktaš i Samuel Edouk

Glavni sudac utakmice je Marin Vidulin iz Kanfanara, pomagat će mu Goran Perica, Jerko Crnčić i Marko Linić

5/10/2019 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr