Mobile menu
Bijele u Sofiji dočekao Dante

Bijele u Sofiji dočekao Dante

 
1/8/2018 - 10:54 sati
Prva momčad
Foto: Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slavia - Hajduk 2:3 (Sofija, 2/8/2018)"

Dante Stipica baš je u Sofiji prije nešto više od godinu dana s Hajdukom izborio prolaz protiv Levskog (branio u obje utakmice) u 3. pretkolo Europske lige. Hajduk je ponovno u Sofiji i traže trener Željko Kopić i njegovi igrači prolaz u treće pretkolo, traži ga i Dante, no ovaj put za sofijsku momčad. Ne sa Slavijom koji je Hajdukov sutrašnji suparnik, ne ni sa Levskim koji je bio lanjski, nego sa CSKA-om. 

Upravo Stipica je dočekao svoje hajdukovce sinoć po dolasku u Sofiju, pozdravio ih i zaželio im puno sreće u dvoboju s bugarskom momčadi. Zaželjeli su i Danteu njegovi donedavni suigrači sreću, naime već danas momčad CSKA je otputovala prema Austriji gdje će sutra krenuti u dvoboj s domaćom Admirom uz veliku prednost od 3:0 koju su prošli tjedan ostvarili na stadionu Bugarska armija koji se nalazi tek nekoliko stotina metara od Vasila Levskog gdje će hajdukovce ugostiti Slavija.

U odnosu na prošlu sezonu, osim Stipice, na Poljudu više ne stanuju Karlo Letica ni Ivo Grbić a oba nova vratara su ozlijeđena (Josip Posavec i Tomislav Duka). Pred mladim Marinom Ljubićem je euro-premijera, a hajdukovcima će puno značiti podrška koju su dobili. 

1/8/2018 - 10:54 sati
Prva momčad
Foto: Hajduk.hr