Mobile menu
Benković: Veselimo se derbiju s Osijekom na kraju uspješne sezone (VIDEO)

Benković: Veselimo se derbiju s Osijekom na kraju uspješne sezone (VIDEO)

 
8/6/2024 - 07:55 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Hajduk.hr

Posljednju prvenstvenu utakmicu, onu protiv prvaka Osijeka koja će se odigrati u nedjelju u 16 sati, kao i najvažnije trenutke sezone na izmaku prokomentirala je za HDTV trenerica nogometašica Hajduka Tamara Benković.

- Veselimo se još jednom ogledu s Osijekom. Treba im čestitati na osvojenoj tituli, a nama je ovo još jedna prilika da pokažemo kako možemo parirati i najboljima. Zadovoljna sam sezonom, osvojile smo drugo mjesto, što je najveći uspjeh dosad. Međutim ostaje žal što smo ostale bez barem jednog trofeja, a bile smo u borbi za oba. 

Sada smo fokusirane samo na Osijek i kraj prvenstva, tri dana kasnije odigrat ćemo prijateljsku utakmicu u Sesvetskom Kraljevcu, a onda slijedi zasluženi odmor. S pripremama za novu sezonu krećemo 29. srpnja, a već dogovaramo i jedan prijateljski turnir. 

Nova sezona donosi novi izazov, ali i nove prilika mladim igračicama koje su u ovoj na zalazu pokazale veliki potencijal i napredak – zaključila je trenerica Bijelih. Cijeli razgovor s Benković pogledajte na HDTV .

8/6/2024 - 07:55 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Hajduk.hr