Mobile menu
Benković: Jedva čekamo nedjelju, tijekom tjedna dosta smo radili na realizaciji

Benković: Jedva čekamo nedjelju, tijekom tjedna dosta smo radili na realizaciji

 
16/9/2022 - 13:06 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Igračice ŽNK Hajduk u nedjelju će odigrati prvu domaću utakmicu u prvoligaškoj konkurenciji. Protivnice Bijelih su riječke nogometašice koje su na startu natjecanja pobijedile Viktoriju s 10:1.

Nakon minimalnog porazu u finišu derbija protiv Dinama, igračice trenerice Tamare Benković pred svojim navijačima pokušat će upisati prve bodove.

- Jedva čekamo nedjelju, stiže nam Rijeka, vrlo nezgodan protivnik. Dokazali su to prošlogodišnjim visokim plasmanom, kao i sjajnim otvaranjem sezone protiv Viktorije.

Bez obzira na to, nakon prošlog kola vidjeli smo da možemo biti konkurentni u prvoj ligi. Cure su dobro odgovorile zahtjevima koje smo pred njih postavili i možemo biti zadovoljni viđenim bez obzira na rezultat. Nažalost kroz cijelu utakmicu nedostajalo nam je završnice, na čemu smo radili dosta kroz ovaj tjedan. 

Za ovu utakmicu nam se nakon ozlijeda vraćaju u sastav Anamarija Prljević i Antonia Mišura što nas iznimno veseli, a već od idućeg kola u sastavu možemo očekivati i Gwen Patock - zaključila je trenerica Hajduka.

Utakmica ŽNK Hajduk - ŽNK Rijeka igra se u nedjelju u 14 sati,  a možete je uživo pogledati na Hajduk Digital TV. 

16/9/2022 - 13:06 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr