Mobile menu
Belek: Grasshopper slavio s 1:0 u prijateljskom susretu

Belek: Grasshopper slavio s 1:0 u prijateljskom susretu

 
19/1/2019 - 14:53 sati
Utakmice
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."
Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0
Belek: Grasshopper - Hajduk 1:0

GRASSHOPPER - HAJDUK 1:0 (0:0)
Druga prijateljska utakmica Bijelih tijekom priprema u Turskoj
Strijelac: Kamber (81.)
Belek, Maxx Royal sportski centar

GRASSHOPPER: Linder, Rhyner, Djuricin, Malle, Ajeti, Holzhauser, Pušić, Diani, Bajrami, Arigoni, Gjorgjev

HAJDUK: Blažević, Tudor, Ismajli, Mikulić, Bradarić, Hamza, Nejašmić, Gyurcso, Caktaš, Jairo, Kalik. Na poluvremenu su ušli: Ljubić, Fomitschow i Palaversa, a izašli Blažević, Bradarić i Kalik. U 63. minuti su ušli Vušković, Jurić, Bašić, Sahiti, Šego, Blagaić, Delić i Borja Lopez, a izašli Mikulić, Ismajli, Tudor, Nejašmić, Hamza, Jairo, Gyurcso i Caktaš.

Lijep dupli pas odigrali su Nejašmić i Caktaš u osmoj minuti, akciju je završio Nejašmić udarcem s 15 metara, no obranio je vratar Linder. Dvije minute kasnije Gyurcso je dobio loptu u prostor, pucao s 13 metara iskosa, ali vratar Švicaraca uspijeva nogom odbiti loptu u korner. Još jednu odličnu prilika Hajduka vidjeli smo već u 12. minuti. Ubacio je Gyurcso s desne strane na drugu vratnicu odakle Caktaš glavom puca u vanjski dio mreže. 

Prvu prigodu Grasshopper je imao u 26. minuti. Dobio je Djuricin loptu u prostor, pucao je snažno s 12 metara u bliži kut, ali je vratar Blažević sjajnom reakcijom odbio loptu u korner. Minutu prije odlaska na odmor Gyurcso je ubacio iz kuta, Ismajli je bio najviši u skoku, pucao glavom s deset metara, ali još jednom se iskazao vratar Grasshoppera.

Na poluvremnu je trener Bijelih Siniša Oreščanin napravio prve tri izmjene. U igru su ušli Palaversa, Fomitschow i Ljubić, a izašli Kalik, Bradarić i Blažević. Opet je Hajduk zaprijetio u 57. minuti. Ubacio je Gyurcso iz kornera, glavom je probao Ismajli iz teške pozicije, otišlo je malo preko vrata. Gotovo cijelu momčad promijenio je trener Bijelih u 63. minuti. U igru su ušli Vušković, Jurić, Bašić, Sahiti, Šego, Blagaić, DelićLopez. Iz igre su izašli Mikulić, Ismajli, Tudor, Nejašmić, Hamza, Jairo, Caktaš i Gyurcso. 

Opet je Hajduk zaprijetio u 67. minuti, nakon ubačaja iz kornera, Šego je naletio na odbijenu loptu, pucao je iz blizine, ali vratar Grasshoppera na vrijeme je ušao u šut i odbio u novi korner. Tri minute kasnije ubacio je Fomitschow, Blagaić pucao glavom s 12 metara, otišlo je malo iznad grede. 

Velika prigoda za Švicarce u 75. minuti, Lavanchy je pogodio stativu nakon ubačaja s lijeve strane. Uzvratio je odmah Hajduk u sljedećem napadu, Blagaić je pucao s 18 metara, išlo je pod gredu, vratar je izvrsnom reakcijom odbio u korner. Najveću priliku za Hajduk vidjeli smo u 79. minuti, Delić je dobio loptu na 18 metara, krenuo prema golu, odlučio se za povratnu loptu umjesto udarca, na kraju je Blagaić pucao s 12 metara, ali otišlo je malo iznad vrata. 

Samo dvije minute kasnije iz jedne od svojih rijetkih prigoda Grasshopper postiže zgoditak vrijedan pobjede. Kamber je prihvatio jednu odbijenu loptu, potegao je s ruba šesnaesterca i pogodio u desni kut…

Idući test Bijelima je već u utorak 22. siječnja protiv vodeće ukrajinske momčadi, Šahtara iz Donjecka, također uz livestram na hajduk.hr.


19/1/2019 - 14:53 sati
Utakmice
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk