Mobile menu
Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!

Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!

 
10/8/2018 - 18:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!
Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!

Bassel Zakaria Jradi novi je igrač Hajduka, 25-godišnji krilni igrač stiže iz norveškog Strømsgodseta, a s Hajdukom je potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produženja na još jednu. Jradi će nositi dres s brojem 93.

Jradi je libanonskog porijekla, rođen je u Kopenhagenu u Danskoj gdje je i započeo karijeru u lokalnom niželigašu B93, a prvi seniorski nastup upisao je za danski AB nakon čega seli u prvu ligu u redove FC Nordsjællanda. 

Iz Danske je 2013. godine prešao u redove norveškog Strømsgodseta iz kojeg je ubrzo otišao na posudbu u Lillestrøm za koji je upisao 26 nastupa i pri tom postigao četiri pogotka i tri asistencije. Nakon toga vraća se u Strømsgodset za koji je u prošloj sezoni upisao 31 nastup, zabio je 12 golova čemu je dodao i sedam asistencija. U aktualnoj sezoni za norveški klub je odigrao 16 utakmica u kojima je upisao četiri pogotka i jednu asistenciju.   

U mlađim uzrastima redovito je nastupao za dansku U-16, U-17 i U-21 reprezentaciju, a kasnije je odlučio igrati za A reprezentaciju Libanona za koju je upisao dva nastupa. 

10/8/2018 - 18:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr