Mobile menu
Baška Voda: Urania - Hajduk 1:4

Baška Voda: Urania - Hajduk 1:4

 
25/9/2022 - 20:24 sati
Utakmice
Prijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK UraniaPrijateljska utakmica u povodu 100 godina NK Urania
Prijateljska utakmica u povodu 100 godina NK Urania

URANIA – HAJDUK 1:4 (0:2)
Prijateljska utakmica
Baška Voda:Igralište SC Ante Jurišić Ako. 
Gledatelja 1000:
Sudac: Ante Znaor (Podbablje)

Strijelci: 0:1 Vrcić (7.), 0:2 Melnjak (9.), 0:3 Krolo (47), 1:3 Barač (82.), 1:4 Kalik (86.-11m)

Urania: Guć, D. Tomas, Anđelić, Poljak, Urlić, Barač, Katić, J. Tomas, Tomaš, Pejković, Skoko.

Još su igrali: Jurić, Slunjski, Volarević, Zelić, Vujčić, Ribarević, Stojić, Šiljić i Šolić). 

Hajduk: Subašić, Vuković, Borevković, Fossati, Melnjak, Šarić, Krovinović, Mikanović, Prpić, Vrcić, Sahiti 

Još su igrali: Sentić, Kalik, Dimitrov, Krolo, Lovrencsics, Đolonga, Jurić-Petrašilo, Vušković, Šemiga, Sigur, Jemo, Duić. 

Nogometaši Hajduka prijateljskom utakmicom odigranom u Baškoj Vodi uveličali su obilježavanje 100 godina nogometnog kluba Urania. Svečano je bilo tijekom cijelog dana u Baškoj Vodi, preko tisuću navijača pristiglo je na stadion "SC Ante Jurišić Ako" uveličati stoljeće postojanja kluba iz Baške Vode te pozdraviti Hajduka koji je stigao upravo u njihovo mjesto na četverodnevne mini pripreme. 

Uoči same utakmice Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić uručio je domaćinu uokvireni dres s brojem 100 i natpisom NK Urania, staklenu plaketu te ček, odnosno donaciju sportske opreme koju je Hajduk zajedno sa svojim sponzorom, tvrtkom SuperSport, odlučio pokloniti domaćinu. S druge strane predsjednik NK Urania Ante Lončar uručio je Bijelima uokvireni dres i plaketu, kao zahvalu za dolazak i obilježavanje jubileja. 

Što se tiče same utakmice, trener Mislav Karoglan, dao je priliku svim igračima koji su se našli u zapisniku, a bilo ih je ukupno 23. Već u 7. minuti susreta poveli su Bijeli preko mladog napadač Jere Vrcića koji je pogodio iz blizine na asistenciju Marca Fossatija

Samo tri minute kasnije Hajduk je poveo s 2:0, Dario Melnjak uspio je glavom pogoditi iako je domaći vratar Guć reagirao na njegov udarac, međutim lopta je ipak prešla gol liniju. 

Do trećeg pogotka Bijeli stižu u prvom napadu drugog poluvremena. Dino Mikanović ubacio je s desne strane, a na pravom mjestu našao se Ivan Krolo i pogodio mrežu domaćina. 

Urania je do pogotka stigla u 83. minuti, Barać je lijepo prošao po desnoj strani, prebacio je zatim loptu na lijevu nogu te iskosa pogodio pored Sentića. 

Konačni rezultat postavio je Anthony Kalik iz jedanaesterca kojeg je prethodno izborio Boško Jemo

Još jednom čestitamo nogometnom klubu Urania i želimo im još dugo uspješnih godina djelovanja. 

25/9/2022 - 20:24 sati
Utakmice