Mobile menu
Bašić: Drago mi je da sam pogodio, ali bitno je da smo osvojili sva tri boda

Bašić: Drago mi je da sam pogodio, ali bitno je da smo osvojili sva tri boda

 
16/10/2017 - 15:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 2:1 (Split, 15/10/2017)"

Osvojili su hajdukovci nova tri boda u ogledu s Vinkovčanima, a pobjedu su Bijelima dalekometnim i preciznim udarcima donijeli vezni igrači Toma Bašić i Josip Radošević. 

- Drago mi je da sam pogodio, ali nije ni bitno tko će zabiti, već da dođemo do tri boda. Udarac s distance je jedna od mojih jačih strana, ali i dalje moram raditi na tome svakodnevno na treninzima. Vjerujem i nadam se da ovo nije sve od mene. Protiv Dinama želimo pokazati da možemo biti jaki i u derbijima. Igramo doma i moramo ići na pobjedu. Imamo strašnu podršku navijača iza sebe i idemo učiniti sve da u derbiju izađemo kao pobjednici - rekao je 21-godišnji Bašić koji je mrežu vratara Cibalije zatresao prekrasnim slobodnjakom u 6. minuti susreta.

- Možda smo mogli i ranije riješiti pitanje pobjednika. To nam treba biti škola, moramo izvući pouke za sljedeće utakmice.  Ovakve utakmice treba pobijediti na koji god način. U prvom dijelu bili su u čvrstom bloku i bilo ih je teško probiti. U drugom poluvremenu oni su pali, a mi smo digli ritam. Promijenili smo i sustav, dok su nas oni čekali na kontre. Sada nam slijedi Dinamo. Svatko od nas treba se koncentrirati, moramo igrati onako kao protiv jačih suparnika, puno kvalitetnije. Vjerujem da ćemo biti na pravoj razini - optimističan je bio Radošević nakon dvoboja.

16/10/2017 - 15:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr