Mobile menu
Baš protiv Rijeke smo odigrali najbolje!

Baš protiv Rijeke smo odigrali najbolje!

 
1/4/2011 - 10:22 sati
Prva momčad

Trener Goran Vučević smatra kako je pobjeda Bijelih u Rijeci (0:1) bila najbolja partija splitske momčadi ove sezone. Imali su hajdukovci igrača manje, slavili su prekrasnim golom Marija Brkljače u završnici utakmice...

- Utakmice protiv Rijeke su uvijek bile zanimljive, atraktivne, čak i žestoke, na granicama regularnosti. Baš na Kantridi smo odigrali hajdučki, kombinatorno... - kaže trener Hajduka Vučević.

Osam je kola do kraja, Hajduk je drugi, do prvog mjesta dijeli ga (samo) teorija, teško može i na treće...
- Ovu utakmicu moramo shvatiti kao sve do sada, bez velikih turbulencija. Nisam ni ja zadovoljan onime što smo pokazali, nismo dobili konture standardne momčadi, nadam se da će se to popraviti.

Upitan je Vučević i o njegovim željama, eventualnim promjenama u igračkom kadru...
- Po medijima se stalno spominu "čistilišta", neka pojačanja... No selekcija kadra se uvijek događa, meni ne pada na pamet raditi drastične poteze.

Za dvoboj s Rijekom neće konkurirati Mirko Oremuš (ozljeda desne noge), Ervin Bulku je bolestan, nema kartoniranog Ahmada Sharbinija.
- Gledao sam Rijeku, igraju iznimno disciplinirano, stoje dobro straga, pa izlaze na kontre. Ali tako su igrali i Inter i Split... A mi moramo to probiti individualnom kvalitetom i zabiti što prije zgoditak.
 

1/4/2011 - 10:22 sati
Prva momčad