Mobile menu

Balakov: Srcem i dušom sam u Hajduku!

 
4/11/2011 - 13:08 sati
Prva momčad

Hajduk će u subotu na Poljudu (17 sati) ugostiti posljednju momčad MAXtv Prve lige - Varaždin. Tako će momčad s osvojena dva boda u dosadašnjem dijelu natjecanja Bijelima poslužiti kao iskupljenje, koje navijači svakako očekuju.

- Ne želim pričati o Varaždinu, moji igrači znaju što su pogriješili u prošloj utakmici i sutra trebaju pričati na terenu. Protiv Intera nisu bili spremni u glavi, ne znam zašto ali nije bilo tog klika, kojeg smo uvijek imali u susretima na Poljudu - poručio je strateg Hajduka, Krasimir Balakov na standardnom druženju s novinarima dan prije dvoboja 14. kola.

Balakov na raspolaganju neće imati trojicu igrača; Lima je bio na magnetskoj rezonanci koja je pokazala jak udarac ali srećom ništa nije puklo, Milićević još trenira individualno dok Brkljača ima upaljenu Ahilovu tetivu. Lijevi će bek, nakon eksperimenta sa Tičinovićem koji nije upalio, ponovno biti Tonći Kukoč. A Gabrić?

- Biti će u kadru ali sigurno neće započeti utakmicu. Trebamo s njim imati strpljenja, radi dobro, znamo njegov kvalitet i siguran sam da će nam biti od velike pomoći - konstatira bugarski trener na klupi Hajduka.

Još je jednom ponovio kako uspjeh neće doći preko noći, što je pak teško objasniti navijačima koji razočarani odlaze sa stadiona nakon poraza. Posebno ih je zabolio prošli od Intera iz Zaprešića.

- Svi smo bili ljuti i nezadovoljni ali to je nogomet. Napraviš dva, tri koraka naprijed pa jedan natrag. No trebamo što prije izaći iz rupe i nastaviti naprijed - objasnio je Krasimir Balakov pa dodao:

- Srcem i dušom sam tu u Splitu, u Hajduku i dat ću sve za njega!


VIŠE U VIDEOPRILOGU!
preneseno s dalmacijanews.com
 

4/11/2011 - 13:08 sati
Prva momčad