Mobile menu

Balakov: Predsjednik i ja imamo isti cilj...

 
14/10/2011 - 12:55 sati
Prva momčad

Trener Hajduka Krasimir Balakov pojavio se pred novinarima u Splitu nakon dva tjedna, nije ga bilo od najave utakmice u Karlovcu, a jednu presicu je održao u Sarajevu...

- Razgovarao sam u međuvremenu s predsjednikom Hrvojem Malešom, rukovali smo se i vjerujem pronašli zajednički jezik. Na istom smo poslu, da Hajduk bude što bolji, logično je da predsjednik ima svoje mišljenje, a s druge strane ja branim svoju filozofiju igre i sastavljanje momčadi. Siguran sam da klupska strategija promocije mladih igrača može biti isto što i moja filozofija igre. Razgovarali smo u pozitivnom tonu. Što je bilo, bilo je. Znam da Hajduk živi od mladih igrača, a predsjednik je shvatio da proces njihove integracije u prvu momčad ne ide preko noći - objasnio je Balakov.

Novinari su inzistrali da kaže što se mijenja u njegovoj koncepciji nakon Malešova pokušaja da mu suflira ako ne i diktira?
- Ništa se ne mijenja - rezolutan je Balakov.
- Hajduk ima dosta mladih igrača, ali ne mogu svi igrati. Predsjednik zna da o sastavu odlučujem samo ja. Predsjednik je emotivan, on bi da Hajduk bude prvak, a to želim i ja.

Kako će biti protiv Osijeka?
- Predahnuli smo u pauzi, dobro je da smo se odmorili, momci su iščistili glave. Slabo poluvrijeme u Karlovcu ne može biti mjerilo rada u četiri mjeseca, ali smo svjesni da se protiv Osijeka očekuje da zadovoljimo publiku kreativnom igrom i da osvojimo sva tri boda.

Hajduk ima problema s 2-3 igrača, sigurno ne mogu nastupiti Kukoč i Miličević, a svoj povratak bi mogao ubilježiti Drago Gabrić pozivom u karantenu i da bude u zapisniku kao pričuva, da sjedne na klupu pa možda i uđe u igri. Utakmica se igra na Poljudu u 20 sati.




preneseno sa slobodnadalmacija.hr
 

14/10/2011 - 12:55 sati
Prva momčad