Mobile menu
Balakov: Napravili smo veliki korak naprijed...

Balakov: Napravili smo veliki korak naprijed...

 
26/9/2011 - 08:40 sati
Prva momčad

Krasimir Balakov, trener Hajduka:
Bilo je kako smo i očekivali, Slaven je kompaktna i homogena momčad i u prvih 15-20 minuta su nas iznenadili čak i napadačkom igrom. Mi smo pokazali da smo napravili veliki korak naprijed jer smo igrali pametno, nismo gubili glavu ni kad je bio negativan rezultat. I tada smo pokušavali igrati, biti kreativni, tako je pao i taj gol Tomasova. Čudo od gola! Na poluvremenu sam im rekao da nastavimo pametno igrati i da samo tako možemo pobijediti.
Pitate me za Kukoča? Uvijek govorim o toj konkurenciji u momčadi i vidjeli ste kako to funkcionira. Kukoč je u prošlim utakmicama bio dobar, ali je sad ispao iz ritma, ušli su neki drugi igrači i pokazali da se na njih može računati. To je naš put, dobra atnosfera u momčadi, svi moraju biti uvijek spremni ući i dati svoj maksimum. Nije ovo bio Kukočev dan i to se događa, nitko ne može igrati svaku utakmicu vrhunski. Zato je zamijenjen, Lendrić je donio drugačiju dinamiku, vraćao se po loptu natrag i imali smo bolju kontrolu lopte. Bilo je dobro drugo poluvrijeme, zaslužili smo uvjerljivu pobjedu.

Roy Ferenčina, trener Slaven Belupa
Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Ne mogu biti zadovoljan, u prvom poluvremenu smo dobro stajali, imali još nekoliko šansi. Najviše nas je poremetio drugi gol, nakon toga se Hajduk brzo vratio i preokrenuo utakmicu. Ušli smo s uvjerenjem da nešto možemo napraviti, iako smo znali da je Hajduk jak. Imali smo pozitivan rezultat od početka, dobro smo se držali, ali taj pogodak Sharbinija je potpuno okrenuo utakmicu u Hajdukovom smjeru.
 

26/9/2011 - 08:40 sati
Prva momčad