Mobile menu

Balakov: Mislimo samo na nova tri boda!

 
20/10/2011 - 14:52 sati
Ostale vijesti

Nakon večernjeg treninga Hajdukovci će put Zagreba, gdje ih u petak čeka susret s Lučkim u Kranjčevićevoj. U avionu se neće naći Ljubo Milićević, Tonći Kukoč te Krešo Ljubičić koji je već tri dana pod temperaturom. Međutim, vraća se kapetan Srđan Andrić.

- Nemamo slatke brige jer sutrašnju utakmicu smatram ključnom. Ključna stoga što poslije te imamo dva susreta kući a znate da Hajduk na Poljudu gospodari. Nema tu neke matematike, zanima nas utakmica po utakmica, tri boda po tri boda – kazao je trener Hajduka Krasimir Balakov.

Lučko u dosadašnjih jedanaest susreta nitko nije "razbio". Dapače, u posljednja četiri kola po ostvarenim rezultatima su i četvrta momčad Prve HNL.

- Dobro, kompaktno rade i gledao sam njihovu utakmicu protiv Dinama, gdje su minimalno poraženi. Vidio sam da njihov trener Željko Kopić ima svoj stil i način igre koji Lučkom nosi uspjeh. Međutim, nas to ne treba zanimati; važno je da se koncentriramo na našu igru jer imamo kvalitet za pobjedu – dodaje Bugarin na klupi "bijelih".

Još je jednom Balakov ponovio kako ga Dinamo ne zanima; ne dopušta bugarski trener da ga povratak na minus četiri od "modrih" odvoji od zemlje. Čak niti činjenica kako bi se sutrašnjim slavljem u Kranjčevićevoj približio na bod zaostatka. Uz utakmicu manje naravno.

- U nogometu je što je danas bijelo sutra crno. Ne interesira me Dinamo, samo naš bodovni konto.

S obzirom da se Andrić vraća pitanje je hoće li mu Brkljača "prepustiti" mjesto.

- Vidjet ćemo sve, puno tog ovisi o vremenu i terenu u Zagrebu – završio je Krasimir Balakov.

Minimalno što se od njega i "bijelih" u Kranjčevićevoj traži jest ne ponoviti igru protiv Karlovca. Iz drugog poluvremena... 


OPŠIRNIJE U VIDEO PRILOGU!



Preneseno s Dalmacija News

20/10/2011 - 14:52 sati
Ostale vijesti