Mobile menu
Autoritet smo, razmišljam samo o nama!

Autoritet smo, razmišljam samo o nama!

 
19/3/2010 - 11:17 sati
Ostale vijesti

Trener Hajduka Stanko Poklepović naglašava pred utakmicu s Lokomotivom (subota u 15 sati) kako njegova momčad ima autoritet u Prvoj HNL, te mu nije prioritet razmišljati o suparniku.

- Drugi se moraju opterećivati nama, a ne mi njima – kazao je Poklepović pred susret u Maksimiru.

- Ustrojavamo igru koja se do sada pokazala dobrom ali uz tehničko-taktičke greške. Upravo te pogreške moramo svesti na minuimum, to će nam biti glavni zadatak, kako nam se ne bi opet dogodilo da izgubimo bodove kao protiv Rijeke.

Poklepović vjeruje kako će Hajduk s pozitivnim rezultatom u subotu napustiti Maksimir, gdje će se vratiti četiri dana kasnije. Momčad ostaje gotovo ista onoj koja je igrala protiv Rijeke, Mario Maloča vraća se umjesto Mateja Jonjića koji će zbog kartona pauzirati u predstojećem kolu.

- Stvorili smo standardnost i standardne alternacije, to nam je bio cilj već od prvog treninga.

Jeste li opterećen Dinamom, u Maksimiru ćete gostovati i u srijedu...? – upitan je trener Hajduka.
- Ne, razmišljam samo o našoj igri protiv Lokomotive. Želimo uspjeh u subotu, a tek nakon subote ćemo se posvetiti razmišljanju o Dinamu.

Što znate o Lokomotivi?
- Rekao sam već, opterećujem se samo našom igrom, Lokomotivu znam dovoljno dobro, no mi smo autoritet i cilj nam je poznat.

U ovom dvoboju Poklepoviću će nedostajati kartonirati Jonjić, te Mario Tičinović koji je na (dobrom) putu povratka nakon ozljede tijekom priprema u Španjolskoj.

A.B.
foto: Miro Gabela
 

19/3/2010 - 11:17 sati
Ostale vijesti