Mobile menu
Artem Milevski više nije igrač Hajduka

Artem Milevski više nije igrač Hajduka

 
3/9/2015 - 14:33 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Artem Milevski od danas više nije igrač Hajduka. 

Klub je dogovorio sporazumni raskid ugovora sa 30-godišnjim Ukrajincem.

"U razgovoru s Artemom dogovorili smo raskid ugovora, a rastanak je bio vrlo korektan. Razlog je taj što se klub odlučio na neke druge, mlađe igrače, a Milevski još ima ambiciju igrati", kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Nekadašnji ukrajinski reprezentativac Artem Milevski je za Hajduk debitirao 16. kolovoza 2014. godine na Poljudu u pobjedi 6:0 protiv Zadra, a otad je upisao 27 nastupa u službenim utakmicama te je zabio tri gola.

U ovoj sezoni Milevski nije upisao nijedan nastup. 

"Bez obzira na to što ugovor nažalost nije odrađen do kraja, s Hajdukom se rastajem u vrlo korektnim odnosima. Split, Hajduk i Torcida su obilježili jedan dio moje karijere i uvijek će ostati dio mene. Trinaest lijepih mjeseci sam proveo u gradu koji doslovno živi za svoj klub, stekao brojne prijatelje, puno toga nezaboravnog doživio. Zahvalan sam Hajduku što mi je dao priliku kad mi je bilo najteže u životu, trudio sam se maksimalno, želeći se odužiti svojim suigračima, klubu koji mi je pružio ruku, te navijačima koji zrače neizmjernom ljubavi. Nažalost, u drugom dijelu prošle sezone cijeloj momčadi nije išlo, mnogi treneri su se tijekom proljeća promijenili, a za vrijeme ljetne stanke momčad je doživjela golemu rekonstrukciju. Meni je uz sve to trebalo vremena za oporaviti se nakon vrlo neugodne ozljede koju sam dobio u svibnju", kazao je Milevski te je zaključio:

"Odlazim iz Splita nedovršenog posla, ali ovo iskustvo igranja za Hajduk nikad ne bih promijenio. Želim treneru Damiru Buriću, kapetanu Goranu Miloviću i svim igračima puno sreće u nastavku sezone, dio njih više neću biti, no neka znaju da će uvijek imati golemu potporu jednog njihovog vjernog navijača iz Ukrajine."

Artemu zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere! 


3/9/2015 - 14:33 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr