Mobile menu
Ante Palaversa: Drago mi je što trener Kopić ima veliko povjerenje u nas mlade

Ante Palaversa: Drago mi je što trener Kopić ima veliko povjerenje u nas mlade

 
17/7/2018 - 17:06 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Ante PalaversaAnte PalaversaAnte PalaversaAnte PalaversaAnte PalaversaAnte Palaversa
Ante Palaversa

ANTE PALAVERSA
Mjesto i datum rođenja: Split, 6.4.2000. godine
POZICIJA: Vezni igrač

Iza mladog Hajdukovog dragulja Ante Palaverse su prve pripreme s prvom momčadi. Ante je prije mjesec dana potpisao svoj prvi profesionalni ugovor s Klubom zajedno s nizom talentiranih igrača koji predstavljaju budućnost Bijelih.
- Mogu samo kazati da je ovo ispunjenje mojih snova. Još kao mali, kada sam igrao ''balun na ulici'', kao i svako dijete grada, sanjao sam o tome da se ovo dogodi, da budem član prve momčadi Hajduka. Naravno, želim što više raditi i dokazivati se iz treninga u trening, to je jedini put i način u kojem ću ostvariti napredak i maksimalno sam mu posvećen.

Za svoje igre na pripremnim utakmicama, dobiva brojne pohvale, jednako kao i svi ostali mladi igrači koji se nalaze na Pohorju...
-
Drago mi je da smo na terenu pokazali ono što znamo, a prepoznala je to i publika koja nas je nagradila pljeskom na kraju utakmica. Naravno da komplimenti uvijek gode, ali kao što sam rekao, fokusiran sam isključivo na rad. Jedino te to dovodi do vrha. 

Za adaptaciju u seniorski nogomet pomogla mu je i sezona odigrana u drugoj momčadi Bijelih u kojem je pružao sjajne igre u Drugoj HNL...
- Trener druge momčadi Siniša Oreščanin je zaista mnogo pridonio razvoju mladih igrača, a to se sada i vidi na terenu. Želimo nastaviti raditi istim putem i mogu samo biti zahvalan da uz ovakve trenere mogu napredovati. 

- Palaversa će biti top igrač - u prolazu je dobacio desni bek Bijelih Josip Juranović...

Trener Željko Kopić priključio ga je ovo ljeto treninzima prve momčadi,
- Kondicijski su treninzi iznimno zahtjevni, ali naravno brzo sam se naviknuo. Sve je to normalno na putu do uspjeha. Puno se radi i na taktici, a posebno mi je drago što imam priliku učiti i trenirati s ovako dobrim igračima. Sretan sam što trener Kopić ima veliko povjerenje u nas mlade, a to nam je svima dodatan motiv za rad u budućnosti.

Očekivanja u budućem razdoblju...
- Prije svega radom i zalaganjem nametnuti se treneru i njegovom stručnom stožeru te biti dio momčadi Hajduka koja će dostići najviše ciljeve. Sreći ne bi bilo kraja...

17/7/2018 - 17:06 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr