Mobile menu
Ante Miše novi trener Hajduka!

Ante Miše novi trener Hajduka!

 
18/4/2011 - 17:00 sati
Prva momčad
Press konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener HajdukaPress konferencija: Miše je novi trener Hajduka
Press konferencija: Miše je novi trener Hajduka

Ante Miše vratio se na klupu Hajduka, službeno je danas predstavljen novim trenerom splitske momčadi. Pomoćnikom mu je potvrđen Stipe Andrijašević, trener vratara je Zoran Varvodić a o kondicijskoj će se pripremi momčadi brinuti Dujo Poljak. Vodio je Miše Bijele i na početku prošle sezone, prethodno je također bio zamijenio Gorana Vučevića... Za sad je predstavljen kao privremeno rješenje, do kraja sezone.

- Morali smo donijeti brzo rješenje, bilo je važno premostiti ovu situaciju, odnosno izabrati naše ljude. Odlučili smo se za trenerski dvojac koji je u Hajduku već radio, bilo je važno da mogu odmah nastaviti s radom. Miše i Andrijašević su naši igrači i treneri, te o njihovoj kvaliteti i stručnosti ne treba raspravljati. Očekujemo da trgnu momčad, podignu moral igračima. Vjerujem u njih! - kazao je predsjednik Josip Grbić.

- Namjeravam sačuvati drugo mjesto i podignuti razinu igre. Moramo biti svjesni da ovo do sada nije bilo dobro i učinit ćemo sve da momčad igra hajdučki kao u prvom mandatu kad sam bio trener - prve su riječi novog trenera Ante Miše.

- Igra Hajduka će biti bolja, jer teško da bi lošija mogla biti. Ovi igrači zaslužuju nositi Hajdukov dres, te će, siguran sam, to i pokazati.

Miše i njegovi suradnici su, dakle, rješenje za preostalih pet kola, o njihovom daljnjem angažmanu na Poljudu trebalo bi odlučiti novo klupsko vodstvo.
 

18/4/2011 - 17:00 sati
Prva momčad