Mobile menu
Ante Erceg Hajdukov do 2020. godine!

Ante Erceg Hajdukov do 2020. godine!

 
26/7/2017 - 14:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Ante Erceg Hajdukov do 2020. godine!Ante Erceg Hajdukov do 2020. godine!Ante Erceg Hajdukov do 2020. godine!
Ante Erceg Hajdukov do 2020. godine!

Ante Erceg potpisao je danas u Kopenhagenu, dan uoči susreta s Brondbyjem, ugovor s Hajdukom do 2020. godine. Produžio je Ante i formalno dosadašnju vjernost bijelom dresu u kojem će, vjerujemo, nastaviti u istom ritmu tresti mreže još najmanje tri godine...

- Stvarno sam presretan zbog ovog današnjeg događaja. Hvala svim ljudima u Klubu, navijačima, a posebno bih se zahvalio svojim suigračima i trenerima koji su mi pomogli i omogućili da svojim dobrim igrama dobijem dodatno povjerenje Uprave. Sretan sam što ću u svom najdražem klubu, za kojeg navijam još otkako sam dijete, igrati još najmanje tri godine - nije mogao Erceg sakriti emociju u očima gledajući prema dresu na kojem mu je uz prezime pisala brojka 2020, a kojeg mu je uručio predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

Dobio je napadač Bijelih prije nešto više od mjesec dana nagradu za najboljeg igrača Hajduka u sezoni 2016./17. po izboru članova. 

- Ovo je nešto posebno za mene, drago mi je zbog moje obitelji i prijatelja koji su mi velika podrška cijelo ovo vrijeme. U zadnjih godinu dana, otkako sam u Klubu, događaju mi se samo lijepe stvari. Želja mi je odigrati što veći broj utakmica za Hajduk, a volio bih da u Europi napravimo korak dalje u odnosu na prethodnu sezonu te da se u domaćim natjecanjima borimo za sam vrh.

Erceg je u bijelom dresu do sada upisao 37 nastupa i pritom postigao 15 golova i dodao 11 asistencija. U novoj sezoni napadač Bijelih na kontu trenutno ima dva postignuta pogotka...

Ante, čestitamo!


26/7/2017 - 14:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr