Mobile menu

Aluminij svladao Hajduk u drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji

Aluminij svladao Hajduk u drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji

 
30/6/2019 - 22:08 sati
Utakmice
Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."
Aluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - HajdukAluminij - Hajduk
Aluminij - Hajduk

Nogometaši Hajduka poraženi su s 1:0 od slovenskog Aluminija u drugoj pripremnoj utakmici odigranoj u Kidričevu. Jedini pogodak postigao je Luka Štor u 12. minuti susreta. Slovenci su bolje otvorili utakmicu stvorivši nekoliko izglednih prilika protiv mlade momčadi koju je trener Siniša Oreščanin danas izveo na teren. Jednu od tih prigoda Štor je pretvorio u pogodak nakon pogreške Hajdukove obrane, izašao je sam pred vratara Marina Ljubića i pospremio loptu u desni kut. 

Isti igrač našao se u još nekoliko prigoda, međutim dva puta sjajnim se reakcijama istaknuo Ljubić. Hajduk je do izjednačenja mogao u 39. minuti kada se Dario Špikić izborio za udarac iskosa, šutirao je oštro, ali lopta je prošla paralelno s gol linijom.

Na početku drugog dijela zaprijetio je Stanko Jurić odličnim udarcem s 18 metara, međutim na mjestu je bio vratar Janžeković. Nakon toga istaknuo se još jednom Ljubić obranivši šut Štora koji je išao u gornji desni kut. 

Od 60. minute susreta trener Oreščanin je baš kao i u prvom pripremnom susretu, promijenio čitavu momčad, a do kraja utakmice vidjeli smo još nekoliko dobrih pokušaja s obje strane.

Najprije je Jakšić testirao Davora Matijaša, ali vratar Hajduka istaknuo se obranom, a zatim je Hamza s druge strane snažno pucao s 18 metara no otišlo je to iznad vrata. U posljednjim minutama Živkovića je spriječila vratnica da poveća vodstvo, a s druge strane Stipe Radić je nakon ubačaja Adama Gyurcsa gađao glavom tik iznad vrata. 

Hajduk: Ljubić, Bašić, Mikulić, Vušković, Lopez, Beširović, Kalik, Jurić, Sahiti, Šego, Špikić. 

Hajduk od 60. minute: Matijaš, Juranović, Svatok, Radić, Dellova, Nejašmić, Hamza, Jradi, Gyurcso, Jairo, Delić. 

30/6/2019 - 22:08 sati
Utakmice
Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr