Mobile menu
Akcija Hajduka i Slobodne: Ja te volim Hajduče!

Akcija Hajduka i Slobodne: Ja te volim Hajduče!

 
10/5/2010 - 14:05 sati
Ostale vijesti

HNK Hajduk i Slobodna Dalmacija u suradnji s Odsjekom za prosvjetu, kulturu, šport, informiranje i tehničku kulturu u Uredu državne uprave u Splitsko - dalmatinskoj županiji u povodu stogodišnjice Hajduk odlučili su angažirati i sve predškolce i učenike da svojim doprinosom uveličaju veliki rođendan Kluba.

Stoga, pozivamo sve mlade od pet do 18 godina, polaznike škola i vrtića na području Splitsko- dalmatinske županije, ali i sve u Hrvatskoj, da sudjeluju u jedinstvenoj akciji na temu “Ja te volim Hajduče”. Ukratko, oni bi trebali, u suradnji sa svojim mentorima, izraziti svoje osjećaje prema voljenom klubu u obliku sastava, pjesama, crteža, poruka, slogana... Sastavi ne bi smjeli biti duži od 20 redaka, odnosno 1.200 znakova, a njihovu selekciju bi trebali napraviti odgojitelji u dječjim vrtićima, učitelji razredne nastave, odnosno nastavnici hrvatskog jezika i likovne kulture. Ovom prigodom molimo nastavnike da obave selekciju najboljih radova i dostave ih redakciji Slobodne Dalmacije na adresu Mali odmor, Hrvatske mornarice 4, 21 000 Split, odnosno na e-poštu maliodmor@slobodnadalmacija.hr.

Također, svi su pozvani da svoje radove dostavljavaju i na adresu Hajduka, Ulica Mediteranskih igara, 21000 Split, odnosno na Hajdukov mail: hajduk100@hajduk.hr.

Neki odabrani radovi će se objavljivati do kraja ove školske godine u okviru našeg priloga Mali odmor, a zamišljeno je da se u jesen 2011. svi objave u jedinstvenoj ediciji pod naslovom “Ja te volim Hajduče”.

U suradnji s HNK Hajduk predviđene su i nagrade za autore sastava, pjesama, crteža, poruka i slogana. Također će se organizirati posjete igrača Hajduka, kako veterana tako i aktualnih nogometaša dječjim vrtićima i školama i to u okviru satova zdravstvene i fizičke kulture. Predviđeni su i zajednički posjeti učenica i učenika utakmicama Hajduka, ali i eventualnim nastupima reprezentacije Hrvatske u Splitu.

D. Barbarić / S. Dalmacija

 

10/5/2010 - 14:05 sati
Ostale vijesti