Mobile menu
Akademija HNK Hajduk organizira online edukaciju trenera u projektu "KLUB PARTNER"

Akademija HNK Hajduk organizira online edukaciju trenera u projektu "KLUB PARTNER"

 
17/2/2021 - 16:00 sati
Akademija

U srijedu (24.veljače 2021.) Akademija HNK Hajduk “Luka Kaliterna” organizira online edukaciju trenera u projektu “KLUB PARTNER”. Edukacija je dio programa kojim HNK Hajduk doprinosi mogućnostima razvoju trenerske struke u regiji te shodno tome razvoju potencijala svakog mladog nogometaša. Ovaj put edukacija će se odraditi putem online web platforme zbog trenutnih epidemioloških mjera, a raspored predavanja je:

15:00h - Razvojni program Njemačkog Nogometnog Saveza

Damir Dugandžić

Direktor Razvoja Talenta

Njemački Nogometni Savez

Damir Dugandžić već dvije godine obnaša dužnost direktora za strateški razvoj talentiranih igrača Njemačkog nogometnog saveza. U opisu svog posla ima implementaciju i razvoj vizije i metodologije treninga, kroz koordinaciju 29 regionalnih direktora na 366 lokacija centara izvrsnosti unutar Njemačke. Gospodin Dugandžić će prezentirati nove trendove u razvoju djece od 8-14 godina.Ranije je obavljao dužnosti trenera U15 reprezentacije, regionalnog direktora, te je ujedno diplomirao na DFB Pro trenerskom kursu 2017. (ekvivalent Uefa PRO) kao najbolji student godine. Godinu ranije tu je titulu ponio Domenico Tedesco ispred Juliana Nagelsmanna. 

16:00h - 2v1 - kvalitetni donositelji odluka

Andreas Schumacher 

Voditelj "Foundation" Faze

VFB Stuttgart

Andreas Schumacher radi u akademiji VFB Stuttgart kao voditelj „Foundation“ faze (U11-U13). Autor je knjige „Zwei gegen Eins“ koja opisuje specifičan koncept treninga od najmlađih kategorija pa sve do seniorskog uzrasta. U svojoj prezentaciji će opisati generalni koncept i kako se može praktično implementirati. Ranije je obnašao dužnosti trenera U12,U13 (VFB Stuttgart) i trenera U14,U21 (HSV).

17:00h - PAUZA 

17:30h - Metodologija rada Akademija HNK Hajduk Luka Kaliterna - Projekt

"Klub Partner" 

Andro Fistonić

Zamjenik Voditelja Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna"

HNK Hajduk Split 

Zamjenik voditelja akademije će prezentirati strateške smjernice za rad s djecom U8-U11 i U12-U15 koje će se provoditi kroz klubove/škole nogometa koji sudjeluju u projektu „KLUB PARTNER“. 

19:00h - Stvaranje modela igre u futsalu i kako pomaže razvoju nogometa

Duje Maretić

Glavni Trener

MNK Olmissum Omiš

Duje Maretić već dvije i pol godine obnaša dužnost glavnog trenera MNK Olmissum Omiš. Omiški malonogometni klub doveo je iz druge lige do titule prvaka Hrvatske i nastupa među 16 najboljih ekipa u Europi/Lige Prvaka. U svojoj prezentaciji će opisati način stvaranja modela igre u futsalu, te kako treniranje djece kroz futsal može pomoći u razvoju kvalitetnijeg nogometaša za ono što će moderni nogomet zahtijevati. Ranije je obnašao dužnosti trenera u mlađim kategorijama FC Split, te ujedno i pomoćnog trenera prve momčadi.

Iako je edukacija primarno zamišljena kao webinar za nogometne trenere klubova partnera, pristup edukaciji će biti otvoren za sve sportske trenere u regiji koji žele dodatno ulagati u svoje znanje. Ako ste zainteresirani za pristup edukaciji, pošaljite prijavu  s osobnim informacijama na mail akademija@hajduk.hr 

-Ime i prezime

-Kontakt

-Organizacija/Klub

Link za edukaciju će Vam biti proslijeđen u mailu. 


17/2/2021 - 16:00 sati
Akademija