Mobile menu
Ajmo prgava familijo!

Ajmo prgava familijo!

 
18/5/2023 - 12:00 sati
Klub
Foto: HNK Hajduk

"Govore mi da sam tvrdoglav, a ja sam samo uporan i idem do kraja" – jedna je od brojnih poruka koja se mogla čuti posljednjih dana u najavama na društvenim kanalima Hajduka. 

U nekim situacijama ljudi mediteranskog temperamenta budu krivo shvaćeni. I onda to što su temperamentni, strastveni, dišpetni, borbeni, bez dlake na jeziku… zna se tumačiti kao arogancija, svadljivost, tvrdoglavost ili bahatost. Biti prgav nekima je negativno, a drugi to  doživljavaju kao kompliment, ista riječ – potpuno drugačije značenje.

Kampanjom Prgava familija priča se upravo o tome. Priča se o onima koji slijede svoje ideale, koji su jedinstveni, ponosni, ustrajni i koji prije svega reagiraju na nepravdu. Priča je o Hajduku…

U tu svrhu odlično je poslužila bezvremenska pjesma Dina Dvornika „Ti si mi u mislima“ koja je dobila potpuno novi smisao. Poznati redatelj Rino Barbir, kroz kolaž videa i fotografija prikazao je kako izgleda Hajdukova Prgava familija. 

U kampanju su se uključile brojne poznate osobe uz njihove interpretacije što znači biti prgav, a za sve one koji to žele i pokazati Hajduk je pripremio i liniju proizvoda Prgava familja, tako da sada možete imati prgavu majicu, čikaru, boršu, prgavi upaljač ili prgavi body za svoju bebu. 

Priča o Prgavoj familiji tek počinje…..


18/5/2023 - 12:00 sati
Klub
Foto: HNK Hajduk