Mobile menu
Ahmad: Jedva čekam Dinamo!

Ahmad: Jedva čekam Dinamo!

 
7/10/2009 - 12:00 sati
Ostale vijesti

Ahmad Sharbini trenirao i posljednjih dana dok su njegovi suigrači bili na četvrtodnevnom domoru. Nakon zdravstvenih problema treba nadoknaditi izgubljeno, vratiti se što prije u natjecateljsku formu...

- Mučila me upala hvatišta na aduktoru, igrao sam i pod injekcijama, ali sad je sve u redu. Nadam se da ću pomooći momčadi već protiv Šibenika – kaže stariji Sharbini.

- Osjetit će se možda malo da nisam igrao nekoliko tjedana, ali ova reprezentativna stanka mi je dobro došla da se pripremim fizički. Šteta samo što cijela momčad nije na okupu, no što je tu je...

Prošlo je mjesec i pol dana otkako su Sharbiniji riječki zamijenili Hajdukovim bijelim dresom. Anas je već bio strijelac za Hajduk, Ahmada tek očekuje prvi zgoditak za novu momčad.

- Zadovoljni smo i brat i ja kako smo primljeni, osjećamo se lijepo, ugodno, nadamo se da ćemo opravdati očekivanja. Svjesni smo da smo dovedeni kao pojačanja, ali isto tako je važno naglasiti da i Anas i ja očekujemo da budemo bolji nego u Rijeci. Hajduk je puno veći klub nego Rijeka, puno je više navijača, cijeli grad stoji iza kluba. Jedva čekamo derbi s Dinamom, pobjegli su Zagrepčani, no vjerujem kako ih možemo stići.

Već pet prvenstvenih utakmica zaredom Hajduk nije primio zgoditak. Ahmad smatra kako je to pokazatelj izvrsnog rada tijekom posljednjih tjedana.

- Mislim da je najbitnije da cijela momčad radi dobro u fazi obrane, možda još malo „šteka“ prema naprijed, ali doći će i golovi!

7/10/2009 - 12:00 sati
Ostale vijesti