Mobile menu
Ahmad i Anas na klupi protiv Međimurja

Ahmad i Anas na klupi protiv Međimurja

 
6/11/2009 - 10:35 sati
Prva momčad

Anas i Ahmad Sharbini ne bi trebali početi od prve minute utakmice protiv Međimurja. Potvrdio je to trener Hajduka Edoardo Reja, ne želeći mijenjati momčad koja je u derbiju slavila nad Dinamom. Izostat će kartonirani Boris Pandža i ozlijeđeni Mario Maloča, zamijenit će ih Ivo Smoje i Jurica Buljat, a posljednji upitnik je nad nastupom Anthonyja Šerića. Braća Sharbini nisu u Rejinim zamislima za prve minute subotnjeg dvoboja u Čakovcu...

- S obzirom na činjenicu da je momčad protiv Dinama iznimno pozitivno reagirala i ostvarila izvrstan rezultat, nema razloga da se nešto mijenja - kazao je trener Hajduka.

- Anas se još uvijek privikava, velika su očekivanja od njega, pa stoga s njim treba krenuti polako, dok se sam ne navikne na pritisak i splitsku atmosferu.

Trener Reja smatra kako nije važno tko će krenuti od prve minute, a tko ući u igru. Kazao je kako mu čak i  smeta konstantno prozivanje kroz dio medija "tko igra a tko ne".

- Igra Hajduk a ne jedan igrač. Za rezultat nam treba podjednakih 17-18 igrača. Stoga je potpuno deplasirano konstanto ponavljati tko igra a tko ne. Igraju samo oni koji u tjednu pred utakmicu pokažu da su u najboljoj formi - poručio je Reja.

6/11/2009 - 10:35 sati
Prva momčad