Mobile menu
Advent na Poljudu: Hajduk danas od 18 sati u prijateljskom susretu dočekuje Schalke 04

Advent na Poljudu: Hajduk danas od 18 sati u prijateljskom susretu dočekuje Schalke 04

 
16/12/2022 - 08:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Nogometaši Hajduka danas će se posljednji put na svom Poljudu u ovoj kalendarskoj godini imati priliku prikazati svojim najvjernijim navijačima i zahvaliti na podršci u protekloj godini. Bijeli će na poljudskom travnjaku u prijateljskom susretu dočekati njemačkog velikana Schalke 04. Početak susreta zakazan je za 18 sati. 

Odradili su hajdukovci pod vodstvom trenera Mislava Karoglana i njegovog stožera niz zahtjevnih treninga od ponedjeljka 5. prosinca kada se krenulo s nastavkom trenažnog procesa. Danas će Bijeli odigrati utakmicu prvi put nakon više od mjesec dana, a njemački prvoligaš sjajan je test za igrače, ali i za navijače da dođu pogledati momčad te nove mlade igrače i talente koji stasaju na poljudskim travnjacima. 

Pravo na kupnju ulaznice za ovu utakmicu imaju isključivo pretplatnici i članovi Kluba. 

PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 
2) Odjel za članstvo na Poljudu
3) Hajduk Fan shop Joker
4) Hajduk Fan shop Makarska
5) Kućice oko stadiona danas od 15:00 sati. 

Kako bi izbjegli stvaranje gužvi i čekanje u redovima preporučujemo Vam najlakši i najjednostavniji način za kupnju ulaznice putem platforme hajduk.mojekarte.hr.

Nakon kupnje putem platforme hajduk.mojekarte.hr ulaznicu nije potrebno printati, istu možete skenirati sa zaslona svog mobilnog uređaja prilikom ulaska na stadion. 

Nakon završetka susreta će na Starom placu biti organizirana Hajdukova večer s početkom u 20 sati. U zabavnom dijelu programa nastupit će DJ-a, a za sve uzraste smo pripremili natjecanje “Prvak Splita na nogu”, te druge zabavne aktivnosti. Sve informacije pogledajte OVDJE .

Vidimo se večeras na Poljudu i na Starom placu! Provedimo Advent zajedno! 


16/12/2022 - 08:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr