Mobile menu
Abdoulie Sanyang novi je igrač Hajduka!

Abdoulie Sanyang novi je igrač Hajduka!

 
18/7/2024 - 19:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Bamba je novi igrač Hajduka!Bamba je novi igrač Hajduka!Bamba je novi igrač Hajduka!Bamba je novi igrač Hajduka!Bamba je novi igrač Hajduka!
Bamba je novi igrač Hajduka!

Abdoulie Sanyang "Bamba" novi je krilni napadač Hajduka nakon što je s Grenoble Foot 38 dogovoren njegov transfer na Poljud. Sanyang je za Bijele potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, a nosit će dres s brojem 24. 

Sanyang ima 25 godina, rođen je 5. svibnja 1999. godine u Serekundi u Gambiji gdje je i započeo nogometnu karijeru u Superstars Akademiji, a 2018. godine otisnuo se u Europu zaigravši za bugarski Hebar. Nakon toga igrao je za belgijske Lommel i Beerschot, a posljednje dvije sezone bio je član Grenoble Foot 38 koji se natječe u drugoj francuskoj ligi. U prošloj sezoni odigrao je 31 utakmicu za Grenoble. Novi krilni napadač Bijelih do sada je 10 puta nastupio za nacionalnu vrstu Gambije. 

- Abdouli je profil invertiranog desnog krila što nam je bila prioritetna pozicija u aktualnom prijelaznom roku. Radi se o igraču odličnih brzinskih sposobnosti, dobrog driblinga i kretnji po dubini. U procesu skautinga je već dvije godine, a trener Gattuso i njegov stožer označili su ga kao igrača kojeg žele imati kao opciju na poziciji desnog krila - istaknuo je sportski direktor Nikola Kalinić

Bamba, dobro došao u Hajduk. Želimo ti puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

18/7/2024 - 19:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr