Mobile menu
5. dan u Beleku: Najintenzivniji trening...

5. dan u Beleku: Najintenzivniji trening...

 
30/1/2011 - 15:32 sati
Prva momčad
Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)Hajduk u Beleku (5. dan)
Hajduk u Beleku (5. dan)

Nedjeljno poslijepodne hajdukovcima je prvo slobodno nakon dolaska u Tursku sredinom ovog tjedna. Jutros su nogometaši Gorana Vučevića odradili iznimno intenzivan trening koji je trajao duže od dva sata, pa ih je pred napore koji ih očekuju u drugom tjednu boravka u Beleku stručni stožer želio malo i odmoriti.

Jutros je prvi trening s novom momčadi imao novi lijevi bek Josip Barišić. Nakon ručka je odradio u hotelu i press konferenciju s jedinom dvojicom splitskih novinara koji izvještavaju iz Turske (Slaven Alfirević, Slobodna Dalmacija i Jurica Radić, Sportske novosti). Kazao im je kako vjeruje da će biti istinsko pojačanje za Hajduk, te priznao kako ga je razveselila srdačna dobrodošlica novih suigrača. Igrao je Josip u Posušju, Zagrebu i Širokom Brijegu, već su ga trenirali splitski treneri Mario Ćutuk i Vjekoslav Lokica. Prvi je hajdukovac, kaže, rodom iz Posušja. Pratio je Hajduka i u Europskoj ligi. Bio je podrška s istočne tribine...

Igrao je Barišić već nekoliko puta protiv Hajduka u dresu Posušja i Širokog Brijega. I na Poljudu i na drugim travnjacima. Gubio je i pobjeđivao... Nada se kako će odsad u bijelom dresu najčešće - pobjeđivati!





 

30/1/2011 - 15:32 sati
Prva momčad