Mobile menu
42. Bila noć u Belom Manastiru

42. Bila noć u Belom Manastiru

 
27/4/2010 - 10:12 sati
Udruge
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje

Povjerenstvo Hajduka u Osijeku organizira tradicionalnu zabavu - 42. „Bilu noć Hajduka“ - i to u petak 30. travnja u hotelu Patria u Belom Manastiru s početkom u 20 sati.

Za dobro raspoloženje večeri pobrinut će se voditelji programa Mirna Berend i Denis Šabić, te Mladen Grdović i grupa Romantik, zatim Zlatko Pejaković, Pero Panjković, Kićo Slabinac i Mucalo. Održat će se i tradicionalna modna revija s pobjednicama izbora ljepote (Stefani Hohnjec, Iva Dragović, Doris Vrečko, Ksenija Galeš, Aleksandra Grdić, Lorena Kovač), koje će uljepšati večer sa svoja tri izlaska (kreacije Božene Martinčević, Diesel, obuća Bikkembergs vlasnika Milana Rapaića, te kolekcija kupaćih kostima i donjeg rublja Galeb Omiš).

Na zabavi se očekuju predstavnici Hajduka, čelnici HNS-a na čelu sa izbornikom Slavenom Bilićem i stručnim stožerom. Očekuju se visoke goste Vlade i Sabora RH, te gradonačelnike Splita, Zagreba, Osijeka, Našica, Belog Manastira, Vukovara, Omiša, Sinja, Trilja, Makarske, Primoštena, Knina, te župane, kao i druge ugledne gospodarstvenike i ljubitelje Hajduka, sporta i dobre zabave.

27/4/2010 - 10:12 sati
Udruge