Mobile menu

3. dan u Beleku: Teretana i prve kapi kiše

 
28/1/2011 - 13:19 sati
Prva momčad
Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)Hajduk u Beleku (3. dan)
Hajduk u Beleku (3. dan)

U hotelskoj teretani odradili su hajdukovci prvi dio jutarnjeg treninga. Podijeljena je momčad u dva dijela, dok su jedni radili sa Zlatkom Vujovićem, druge su nadgledali Boris Peyrek i Saša Glavaš. Pa se mijenjali. Sve su pažljivo promatrali glavni trener Goran Vučević, trener vratara Tonči Gabrić i sportski direktor Ivica Kalinić. Radili su svi igrači, nitko nije izostao...

Krenuli su potom na igralište sportskog centra Gloria gdje je odrađeno drugo poluvrijeme jutarnjeg treninga. Dok su se prve kapi kiše tek pripremale pasti na Belek, zaključili su uspješno i taj dio programa.

Inače, nakon dva sunčana dana, Turska je hajdukovcima u petak ponudila - kišu. Poslijepodne će se im se u obližnji hotel Rixos priključiti i nogometaši Dinama...

U videoprilogu pogledajte današnji trening Hajduka u teretani i na travnjaku centra Gloria, te razgovor s novom Hajdukovom "desetkom" Dinkom Trebotićem.
 

28/1/2011 - 13:19 sati
Prva momčad