Mobile menu

2. dan u Beleku: Vratari na plaži...

 
27/1/2011 - 14:21 sati
Prva momčad
Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)Hajduk u Beleku (2. dan)
Hajduk u Beleku (2. dan)

Drugi dan priprema u Beleku hajdukovcima je ponudio idealne uvjete za rad. Miran, ugodan, topao četvrtak Bijelima je bio rezerviran za dva treninga, prvog su jutros u 10:30 sati po turskom vremenu (9:30 sati po hrvatskom) odradili na travnjaku sportskog centra Gloria.

Poveo je Zlatko Vujović svoje igrače u zagrijavanje, preuzeli su ih potom glavni trener Goran Vučević, te pomoćnici mu Saša Glavaš i Boris Peyrek. I dok su igrači radili na travnjaku, vratarska trojka - Danijel Subašić, Božo Radošević i Lovre Kalinić - trenirali su sa svojim trenerom Tonćem Gabrićem na hotelskoj plaži.

U videoprilogu pogledajte kako Splićanima prolazi drugi dan priprema u Turskoj, a porazgovarali smo i s Danijelom Subašićem koji se nakon operacije i oporavka vratio radu i vratima prve momčadi...
 

27/1/2011 - 14:21 sati
Prva momčad