Mobile menu
111 trenutaka za 111 godina: Osvoji put u Prag i posjet legendarnoj pivnici Flek

111 trenutaka za 111 godina: Osvoji put u Prag i posjet legendarnoj pivnici Flek

 
1/2/2022 - 19:11 sati
Klub

Hajduk je u povodu 111. rođendana pokrenuo nagradni natječaj u kojem će moći sudjelovati svi aktivni članovi, a glavna nagrada je putovanje u Prag na 4 dana i posjet legendarnoj pivnici Flek. Osim aktivnog članstva u 2022. godini, potrebno je poslati fotografiju i kratki opis posebnog hajdučkog trenutka koji navijače vežu uz voljeni klub, a najbolji i najkreativniji bit će nagrađen putovanjem u Prag.

- U iščekivanju posebnog dana za svakog navijača, 111. rođendana Hajduka, oživit će se sjećanja na posebne trenutke u životu svakog hajdukovca. Navijači Hajduk žive u svakom trenutku i bezbroj je onih s posebnom emocijom koja i čini Hajduk toliko velikim klubom, kazala je članica Uprave HNK Hajduk Split Marinka Akrap.

Budući da ove godine Hajduk slavi 111. rođendan isto toliko članova će dobiti neku od nagrada. Najbolji trenutak će osvojiti putovanje za dvije osobe u Prag. Drugi najbolji trenutak postat će prvi vlasnik novog bijelog dresa, a treći trenutak će dobiti paket s novom rođendanskom kolekcijom. Ostalih 108 dobitnika će biti nagrađeni hajdučkim paketom, posebno kreiranim za ovu priliku.

- Ovo je naš način kako svima onima koji su članstvom pokazali da pripadaju Hajduku u svakom trenutku iskažemo zahvalnost za potporu koju klub zbog njih osjeća, kazao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

U natječaju mogu sudjelovati svi aktivni članovi, a svoje fotografije i opis trenutka s fotografije mogu poslati na https://hajduk.hr/clanstvo/111-trenutaka-za-111-godina  do 13. veljače u 23:59 sati. U ovom trenutku dovoljno je članova da potpuno ispune Poljud, a svi oni koji se još nisu učlanili to mogu učiniti na https://hajduk.hr/klub/clanstvo  te poslati svoj hajdučki trenutak. Možda baš netko od njih posjeti kultni Flek već ovog proljeća.

1/2/2022 - 19:11 sati
Klub