Mobile menu
110 poklona za 110 godina: Bilo srce poklonima iznenadilo 110 obitelji s područja pogođenih potresom

110 poklona za 110 godina: Bilo srce poklonima iznenadilo 110 obitelji s područja pogođenih potresom

 
16/2/2021 - 12:40 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Bilo srce!"

Proteklih dana obilježena je 110. godišnjica osnutka HNK Hajduk Split za koju je održana i prikladna proslava. Unatoč želji, a i navici, da se ista organizira na spektakularan i veličanstven način svojstven velikom Klubu i njegovim posebnim navijačima, jubilarnu 110. godinu proslavilo se ponizno i dostojanstveno uzimajući u obzir teške okolnosti pred kojima su se našli građani Republike Hrvatske.

Suosjećajući s nesretnom sudbinom stanovnika područja pogođenih nedavnim potresima, Humanitarna udruga Bilo srce u suradnji s tvrtkom Tommy d.o.o., odlučila je iznenaditi 110 obitelji spomenutog područja i pomoći im sa 110 paketa osnovnih životnih potrepština . Da iznenađenje bude veće, uz svaki paket našao se Hajdukov šal i šalica iz rođendanske kolekcije.

Kako bi svi paketi sigurno stigli na svoje odredište pomogli su i sami članovi DPH Sisak, a nije se zaboravilo ni na desetak studenata splitskog sveučilišta koji žive na području stradalom u potresu koji su također bili iznimno oduševljeni poklonima.

- Ne postoje riječi koje dovoljno jako mogu dočarati iznenađenje, radost i zahvalu onih koji su primili pakete, a još važnije od toga i ponos Hajdukovom gestom koja im je na najdirektniji način pokazala kako nisu sami u nesreći koja ih je zadesila. - rekao je tajnik Bilog srca Darko Čop

Svoju zahvalu su iskazali toplim gostoprimstvom i nizom fotografija koje izazivaju suzu, ponos i osmijeh na licu. Zahvala ide i tvrtki Tommy, generalnom sponzoru Hajduka koji je odlučio podržati i sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj inicijativi.

Bilo srce kuca za sve vas! Sve jače i jače!

16/2/2021 - 12:40 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr