Mobile menu

ŽNK Hajduk

ŽNK Hajduk

1:1

ŽNK Međimurje

ŽNK Međimurje

Natjecanje: 4. kolo
Datum: 22/9/2024
1. HNLŽ: ŽNK Hajduk - ŽNK Međimurje 1:1

1. HNLŽ: ŽNK Hajduk - ŽNK Međimurje 1:1

 
22/9/2024 - 17:03 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

ŽNK Hajduk - ŽNK Međimurje  1:1 (0:0)
Magenta 1. HNLŽ - 4. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Ante Znaor (Podbablje)
Strijelkinje: 0:1 Mazuchova (59), 1:1 Bagarić (66)
Hajduk: Faković, Dulčić (od 46. Sušak), Pedić, Čikotić, Brnić (od 55. Perković), Vlastelica (od 55.Bagarić),  Bakalar, Mišura (od 85. Kukavica), Prskalo, Čanjevac, Grebenar.

Igračice Hajduka osvojile su jedan bod u utakmici 4. kola 1. HNLŽ protiv Međimurja. U prvom poluvremenu igralo se vrlo živo i angažirano, ali uglavnom između dva šesnaesterca. Obje ekipe imale su po jednu pravu priliku - Marin Hamamoto u 32. minuti je odlično šutirala iz daljine i pogodila prečku domaćeg gola, a nekoliko minuta prije odmora iz blizine je pokušala i Nina Brnić, ali je njen udarac obranila gostujuća vratarka Neža Forštnarič.

U nastavku su prve do prednosti došle gostujuće nogometašice. Nevjerojatan gol u 59. minuti postigla je Lenka Mazuchova. Šutirala je s preko 30 metara daljine, a lopta je završila u desnim rašljama. Hajdučice su brzo reagirale i u svega nekoliko minuta kreirale dvije prilike za svoju najbolju strijelkinju Andreju Grebenar. Oba puta napadačica Bijelih je prijetila iskosa s desne strane, prvi udarac obranila je Forštnarič, a drugi je otišao preko gola. 

Ali u 65. minuti Grebenar je odlično probila desnu stranu i ubacila na drugu vratnicu, odakle Janja Čanjevac iz prve servira loptu za Branku Bagarić, a njen udarac sa sedam metara završava u lijevom kutu za konačnih 1:1.

U sljedećem kolu 6. listopada Hajduk gostuje kod Gorice.

22/9/2024 - 17:03 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr