Mobile menu
1. HNL juniori: Hajduk - Dinamo 1:1

1. HNL juniori: Hajduk - Dinamo 1:1

 
15/5/2024 - 13:59 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1
Juniori: Hajduk - Dinamo 1:1

JUNIORI: Hajduk – Dinamo 1:1 (0:1)
1. HNL – 21. kolo 
Stadion: Poljud 
Sudac: Mateo Erceg (Pristeg)
Strijelci: 0:1 Koščević (8), 1:1 Skoko (57)
Hajduk: Pavela, Fridl (od 88. Hodak), Shahini, Pavić, Begonja, Jurak (od 78. Lončar), Ćalušić, Bobanović, Carev (od 67. Reić), Skoko, Bačić (od 88. Žeravica). 
Juniorski derbi Hajduka i Dinama završio je bez pobjednika. Gosti su poveli na samom početku utakmice, a Hajduk je odličnim ulaskom u nastavak došao do izjednačenja i stvorio još nekoliko opasnih situacija pred golom Doriana Klarina
U 4. minuti je Zlatan Koščević ukrao loptu obrani Hajduka i potom ostao bez nje u pokušaju driblinga, umjesto da šutira iz dobre pozicije. Četiri minute kasnije Koščević je prihvatio dugu loptu upućenu s Dinamove polovice i vješto matirao domaćeg čuvara mreže. Bio je to jedini Dinamov udarac u okvir gola u prvih 45 minuta. Jednako su ih imali i Hajdukovi igrači koji su češće pokušavali, ali su bili neprecizni. Najopasniji i najbliži vratima su bili pokušaji Luke Juraka u 38. i Marina Ćalušića u 45. minuti.
Igrači trenera Zlatka Jerkovića odlično su ušli u drugo poluvrijeme. Mateo Bačić je nakon dvije minute snažno šutirao iskosa, a Klarin je izvadio loptu iz donjeg desnog kuta. Uslijedilo je nekoliko vezanih kornera, a pritisak je urodio plodom u 54. minuti. Akcija Bijelih išla je po lijevoj strani, lopta je gurnuta do Juraka, koji je iz prve proslijedio do Noa Skoke. Njegov snažan udarac s gotovo 30 metara pogodio je prečku od koje se lopta odbila u travu i potom zakucala u mrežu. Hajduk je nastavio s napadima, ali sljedeću priliku imali su gosti. Vilim Gec je opalio s 23 metra, malo iskosa s desne strane i pogodio suprotnu vratnicu. Nastavila se obostrano otvorena igra u kojoj su Bijeli došli do pogotka u 85. minuti, ali je njihovo slavlje bilo kratkotrajno jer je pomoćni sudac označio zaleđe. Odlično je s lijeve strane ubacio Domagoj Begonja, a Bačić je iz drugog pokušaja zatresao mrežu. U posljednjih pet minuta i sudačkoj nadoknadi Hajduk je nastojao doći do pobjede, izveli su Bijeli i nekoliko kornera, ali bez rezultata. 

15/5/2024 - 13:59 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr