Mobile menu
1. HNL juniora: Hajduk - Slaven Belupo 2:0

1. HNL juniora: Hajduk - Slaven Belupo 2:0

 
3/9/2022 - 14:22 sati
Akademija
Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0
Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 2:0

JUNIORI: Hajduk – Slaven Belupo 2:0 (0:0)
HNL – 4. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Ante Terzić (Split)
Strijelci: 1:0 Nazor (63), 2:0 Duić (85)
Hajduk: Buljan, Đolonga (od 62.Čulina), Vušković, Jurić-Petrašilo (od 89. Pavić), Hrgović, Sigur (od 62. Šemiga), Capan, Nazor (od 78. Jurak), Lončar (od 46. Antunović), Brajković, Vrcić (od 78. Duić).

Juniori Hajduka u drugoj domaćoj utakmici ostvarili su pobjedu od 2:0. Ovog puta Bijeli su pobijedili vrlo angažiranu momčad Slaven Belupa. Prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji Bijelih, ali bez većih prilika. Najveća prijetnja bio je pokušaj Luke Vuškovića glavom nakon ubačaja Marka Capana iz slobodnog udarca u 27. minuti.

U nastavku je igra bila nešto žustrija, uz brži protok lopte, što je rezultiralo prigodama. Jere Vrcić odlično ju šutirao iskosa u 51. minuti, a lopta je odsjela na gredi. Isti igrač tri minute kasnije dobro se snašao u šesnaestercu gostiju i gađao donji lijevi kut, ali je Filip Vuković obranio nogom i lopta je završila u korneru. Udarci iz kuta su jako oružje momčadi trenera Marijana Budimira, što se pokazalo i na ovom susretu. Capan je lijevom nogom ubacio, a Krešimir Nazor glavom sa sedam metara pogodio mrežu. Nakon par minuta vidjeli smo i jedinu prigodu gostiju. Nakon ubačaja s desne strane glavom je šutirao Emanuel Mađarić, ali je lopta prošla pored vratnice. 

Potom se u dva navrata istaknuo vratar Slaven Belupa. Najprije je obranio opasan udarac Roka Brajkovića,  a potom i čistu šansu Mate Antunovića, no odbijenu loptu u mrežu je ubacio Nino Duić za konačnih 2:0. Priliku za treći pogodak domaćih u 89. minuti propustio je Antunović, njegov pokušaj još jednom je odlično zaustavio gostujući vratar.

3/9/2022 - 14:22 sati
Akademija