Mobile menu
1. HNL juniora: Hajduk - Dugopolje 0:0

1. HNL juniora: Hajduk - Dugopolje 0:0

 
4/12/2021 - 13:17 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Juniori: Hajduk – Dugopolje  0:0
1. HNL – 15. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Ante Terzić (Split)
Hajduk: Mišević, Škaričić, Bradarić (od 64. Đolonga),Vladušić, Letaj (od 46. Dominić), Lazar (od 75. Jurić-Petrašilo), Capan (od 64. Petrović), Krolo, Brkljača (od 46. Pukstas), Čuić, Hrgović (od 46. Vrcić).

Hajdukovi juniori na Poljudu su remizirali protiv Dugopolja, u utakmici 15. kola 1. HNL.  Susret je završen bez pogodaka.

U vrlo tvrdoj utakmici nije bilo mnogo prilika, gosti su se odlučili za obranu svog gola i zatvorili su sve prilaze vratima Marka Grgura Pelivana.

U prvih 45. minuta Hajduk je samo u dva navrata ozbiljnije ugrozio gol Dugopolja, a najopasnije je pred gostujućim golom bilo u 25. minuti, kada je nakon slobodnog udarca Luka Škaričić loptu glavom vratio u peterac, a tamo se najbolje snašao gostujući vratar. Jedinu priliku gosti su imali preko Ive Čengića koji je u 33. minuti šutirao glavom preko gola.

Nastavak je donio pritisak Hajduka u prvim minutama, a onda su gosti uspjeli utakmicu odvesti u mirnije vode. Može se ipak reći da je momčad trenera Marijana Budimira bila aktivnija i konkretnija u drugom dijelu, ali bez većih prilika.

Najzreliju je imao Filip Čuić u sudačkoj nadoknadi, ali je njegov udarac s 10 metara iskosa prema praznim vratima, Petar Vuko ispred same gol linije odbio u polje.

4/12/2021 - 13:17 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr