Mobile menu
''Zadovoljan sam, cilj nam je ostati stabilan i napraviti kvalitetnu regeneraciju uoči Dinama''

''Zadovoljan sam, cilj nam je ostati stabilan i napraviti kvalitetnu regeneraciju uoči Dinama''

 
18/4/2018 - 23:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 4:0 (Split, 18/4/2018)"

Nogometaši Hajduka sjajnom su predstavom protiv Cibalije upisali nova tri boda. Slavili su Bijeli rezultatom 4:0 i na fantastičan način najavili nedjeljni derbi s Dinamom koji se igra na Poljudu s početkom u 17 sati. Bodovna razlika uoči najveće utakmice hrvatskog nogometa sada je pet bodova...

- Imamo svoj put i način rada. To se neće promijeniti. Ide odmah novi trening i priprema za novu utakmicu. Igrači nisu „poletjeli“. Svi oni znaju da je cilj ostati stabilan i napraviti kvalitetnu regeneraciju uoči Dinama. Dobro smo kontrolirali posjed, bokovi su se dizali naprijed, a reakcije po izgubljenoj lopti bile su nam dobre. Zadovoljan sam. Protok lopte bio je kvalitetan, ali može biti još bolji i brži. - govorio je trener Hajduka Željko Kopić nakon slavlja protiv Cibalije.

Devet mjeseci prošlo je od posljednjeg zgoditka Marka Futacsa za Hajduk. Najbolji napadač lige prošle sezone večeras je zabio svoj prvi pogodak nakon povratka od ozljede.

- Futacsu smo dozirali minutažu. Osjetio sam da je trenutak da krene od prve minute i da se vratimo igri s tri klasična napadača. Adam Gyurcso i Futacs igraju dobro, ali cijela momčad je bila na visini zadatka i s dobrom energijom. Nismo Cibaliji puno toga dopustili u tranzicijama, zadovoljan sam odigranom utakmicama.

Više u videoprilogu.

18/4/2018 - 23:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr