Mobile menu
(VIDEO) Visoka pobjeda juniora na startu prvenstva

(VIDEO) Visoka pobjeda juniora na startu prvenstva

 
13/8/2021 - 20:52 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0
Juniori: Hajduk - Slaven Belupo 4:0

Juniori: Hajduk – Slaven Belupo  4:0 (1:0)
Utakmica 1. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Sutkinja: Jelena Pejković (Split)
Strijelci: 1:0 Vladušić (5), 2:0 Brkljača (72), 3:0 Čuić (83), 4:0 Ćubelić (88)

Hajduk: Mišević, Želalić (od 82. Đolonga), Vladušić, Bradarić (od 61. Jurić-Petrašilo), Dominić (od 69. Hrgović), Krolo, Pukstas (od 46. Capan), Ćubelić, Brkljača (od 82. Prpić), Domančić, Antunović (od 46. Čuić).

Juniori Hajduka pobijedili su Slaven Belupo s 4:0 na startu nove sezone. Bijeli su dominirali tijekom cijele utakmice, ostvarili čak 80% posjeda i zasluženo osvojili tri boda.

Hajduk je poveo već u petoj minuti iz uigranog prekida. Korner s desne strane izveo je Ivan Ćubelić, a Stipe Vladušić odlično skočio na šest metara od gola i loptu glavom zakucao u mrežu. Najveću priliku za povećanje vodstva Hajduk je imao u 33. minuti, ali je nakon ubačaja s lijeve strane, Mate Antunović sa sedam metara glavom šutirao preko gola.

Gosti su se uglavnom branili i uspjeli ući u zadnjih 20 minuta s minimalnim zaostatkom, ali je u 72. minuti vratar Ante Vuković ipak morao po loptu u mrežu. Nakon lijepe akcije Bijelih i kratkog dodavanja Ivana-Luke Želalića, Marko Brkljača je sa 17 metara zakucao loptu u donji lijevi kut. 

Dosta energije u drugom dijelu unio je ulazak Filipa Čuića, koji je sedam minuta prije kraja postigao treći gol za Hajduk. Prethodila mu je lijepa akcija po lijevoj strani i ubačaj Šimuna Hrgovića, a Čuić je s pet metara ugurao loptu u mrežu. Konačan rezultat postavio je Ćubelić u 88. minuti. Dobio je loptu na 25 metara od gola, lijepo se okrenuo i lijevom nogom pogodio suprotni kut.


Zadovoljan je nakon prve pobjede bio i trener Hajduka Marijan Budimir.

- Prva nam je utakmica i momčad je dosta izmijenjena, tako da mogu biti zadovoljan. Važno je početi prvenstvo s pobjedom. Naravno da ima stvari na kojima ćemo još više raditi i ispravljati ih te ćemo sigurno rasti iz utakmice u utakmicu. Moram pohvaliti igrače koji su se držali plana, bili strpljivi i to se na kraju isplatilo. Bunker se probija prekidom ili vanjskim šutom, a mi smo danas u tome zaista bili dobri. 

Sažetak utakmice pogledajte na Hajduk Digital TV .

13/8/2021 - 20:52 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr